Gastronomia

Una extensa oferta gastronòmica pels paladars més sibarites de la mà de dues estrelles Michelin.

La recerca, la millora i l’ampliació de l’oferta gastronòmica són els pilars en què es basa Sport Hotels Resort & Spa per oferir als clients més selectes les millors propostes gastronòmiques d’Andorra.

Al nostre resort, podreu gaudir de 8 restaurants amb les cuines més apreciades del món: cuina tradicional de La Rioja, italiana o japonesa són entre d’altres les nostres especialitats. Si a més a més sumem la creativitat, el treball i l’experiència de dos chefs amb Estrelles Michelin el resultat és immillorable.

Als restaurants del resort podreu tastar plats únics de cuidades elaboracions amb els millors productes frescos de temporada, en un entorn immillorable i amb un servei acord a l’excel·lent qualitat de l’oferta culinària.

 

Els Restaurants

Vuit restaurants amb diferents estils de cuina i sempre dirigits pels nostres tres grans xefs i els seus equips:

  • Ibaya: Restaurant de cuina creativa dirigit per Francis Paniego, guardonat amb 2 estrelles Michelin, on el client pot escollir entre dos menús gastronòmics complerts amb arrels d’Ezcaray, La Rioja. Localitzat a l’Sport Hotel Hermitage & Spa, pot ser gaudit durant tot l’any.
  • Hermitage Tradició: Cuina tradicional de La Rioja que compta amb receptes inoblidables d’origen avantguardista que han aconseguit consolidar-se per a fer tornar, una vegada darrera l’altra, un gran nombre de clients fidels eclipsats per la seva exquisida cuina i el record dels seus plats. Localitzat a l’interior de l’Sport Hotel Hermitage & Spa, està obert durant la temporada d’hivern.
  • Koy HermitageAlta cuina japonesa de la mà de Hideki Matsuhisa guardonat amb una estrella Michelin, on poden gaudir les meravelles de la gastronomia japonesa. Localitzat a l'interior de Sport Hotel Hermitage & Spa.
  • Glassbar 1.850: Cuina contemporània, amanides, snacks.
  • Restaurant Sol i Neu Club Hermitage: Cuina tradicional de muntanya disponible a l’hivern i a l’estiu.
  • Sol i Neu Pizzeria, una àmplia terrassa ideal per gaudir de les magnífiques vistes a les pistes d’esquí amb música en directe i una carta de pizzes i menjar ràpid d’alta qualitat.
  • The Villager Tapas & Wine: Cuina informal de gran qualitat (vins i tapes).
  • La Tofana: cuina italiana feta a casa amb show-cooking. (Únicament temporada d'hivern)