Celebracions

Sport Hotels Resort & Spa és un lloc emblemàtic a Andorra per la celebració de bodes, comunions, batejos, aniversaris i en general tota mena de celebracions socials.

Són diversos els motius que fan del ressort el millor lloc per una celebració social:

Situació: La seva situació privilegiada en plena natura permet celebrar esdeveniments en un entorn incomparable, sigui la data de l'any que sigui.

Instal·lacions: Tres hotels de 4 i 5 estrelles comunicats entre si que permeten escollir l'allotjament adequat tant pels protagonistes de l'esdeveniment com pels convidats. En funció de les seves necessitats podrà allotjar a tots els convidats en un sol hotel o repartir-los per les diferents opcions que oferim, tenint el privilegi d'estar tots junts al mateix ressort.

Tanmateix, disposarà d'un gran nombre de menjadors interiors i espais exteriors (carpes/chill-out), decorades i ambientades de manera personalitzada. Aquesta varietat li permet seleccionar i combinar els espais més idonis en funció del tipus de celebració i el nombre de convidats.

Les instal·lacions del ressort es completen amb un magnífic Spa Wellness de 500 m² al que s'accedeix directament des de l'interior dels nostres hotels i que permetrà tant als protagonistes com als convidats poder gaudir d'un espai de relaxació i benestar abans o després de l'esdeveniment.

Qualitat de servei: Una excepcional oferta gastronòmica i un equip humà amb àmplia experiència en l'organització d'esdeveniments que farà que la seva celebració sigui tot un èxit. Disposarà de l'assessorament del nostre equip de professionals que treballarà per materialitzar la seva idea i personalitzar la seva celebració convertint-la en un esdeveniment a mida, diferent i únic, on es prioritzarà la cura minuciosa dels detalls tant en el disseny com en el desenvolupament en el dia de la celebració.

En definitiva, al nostre complex hoteler trobarà tot el necessari per a una boda, bateig, aniversari o tan sols un retrobament entre amics, molt especial.

Sol·liciti disponibilitat i pressupost.