Koy Hermitage

El reconegut xef Hideki Matsuhisa posa la seva signatura al restaurant gastronòmic japonès de Sport Hotel Hermitage & Spa i convida a degustar els plats insígnia del restaurant Koy Shunka (Barcelona, premiat amb 1 estrella Michelin) i plats exclusius dissenyats per Koy Hermitage.

En Koy Hermitage, els clients trobaran una proposta única d'alta cuina japonesa que combina productes frescos de qualitat, l'art i tradició d'una de les cuines més antigues del món i un servei impecable en un entorn de luxe.

La proposta de menú gastronòmic és un viatge a la cultura japonesa, que incorpora de manera harmònica productes de proximitat.

L'experiència gastronòmica reuneix plats típics com ara Sushi, Sashimi o Makis, i suma, entre d'altres, Nyumen amb Secret Ibèric i Espardenyes i el Wagyu (vedella del Japó). Tot preparat a la vista dels comensals i servits en una barra especialment dissenyada segons els estàndards de la cuina tradicional japonesa.

Koy Hermitage també disposa d'àmplia proposta de begudes tradicionals japoneses, entre elles Skake (Dewa Sansan Ginjo, Urakasumi Zen Ginjo, i Kimoto Tokubetsu Junmai, entre altres) i cerveses (Asahi, Kirinç), especialment importades.

Per accedir als nostres restaurants es requereix una vestimenta formal.

Informació i reserves:

*Koy Hermitage obre únicament en temporada d'hivern.

Més informació: 

Carta