Francis Paniego

La trajectòria de Francis Paniego parla per si sola. Nascut a l'abril de 1968, a Ezcaray (La Rioja, Espanya), el xef ha estat reconegut amb dues estrelles Michelin i tres sols Repsol per la seva feina al restaurant familiar El Portal de Echaurren (Ezcaray, La Rioja, Espanya), que es sumen a l'Estrella Michelin que va rebre el 2011, per la cuina de l'hotel de cellers Marqués de Riscal (Elciego, Àlaba, Espanya), l'oferta culinària que dirigeix ​​des de 2006.

També, ha liderat altres projectes, com el restaurant Tondeluna (Logronyo, Espanya), o l'espai gastronòmic de l'emblemàtic Hotel Maria Cristina de Sant Sebastià (Guipúscoa, Espanya), que ha gestionat durant els estius de 2018 i 2019.

Al novembre de 2019, Paniego es converteix en l'assessor gastronòmic de l'Sport Hotel Hermitage & Spa d'Andorra al que aporta, indubtablement, la seva experiència en restauració hotelera. Una visió i una concepció culinàries que combinen tradició amb actualitat i que permeten oferir als clients una experiència única, que integra plats de muntanya de La Rioja i receptes tradicionals de les bordes andorranes, elaborats amb productes de qualitat, en molts casos de km. 0 .