Hideki Matsuhisa

Hideki Matsuhisa neix a Toyota, Japó i es forja en l'art de la cuina japonesa, primer al restaurant del seu pare i després en diversos restaurants de Tokio.

El 1997 s'instal·la a Barcelona i decideix importar l'aroma de les cuines del Japó a la ciutat Comtal. Així es converteix en xef de capçalera i copropietari del Shunka (2001), una típica taverna japonesa al cor del Barri Gòtic, i del Koy Shunka (2008; premiat amb una estrella Michelin el 2012), la versió gourmet i sofisticada del primer. Amb aquestes credencials Hideki Matsuhisa arriba a Sport Hotel Hermitage & Spa amb una proposta original, però plena de la millor tradició de la cuina japonesa.

El menú gastronòmic dissenyat per Koy Hermitage combina amb mestria la tradició i tècniques culinàries del Japó, productes frescos i d'alta qualitat i matèria primera de proximitat.

Per Sport Hotels Resort & Spa és un plaer rebre a Hideki Matsuhisa i el seu equip de xefs i convida a tots els seus hostes i visitants, a descobrir un racó del Japó a les muntanyes d'Andorra: Koy Hermitage.