Hideki Matsuhisa

Hideki Matsuhisa neix a Toyota, Japó i es cria rodejat per l'art de la cuina japonesa, primer al restaurant del seu pare i més tard a diversos restaurants de Tokio.

L'any 1997 s'instal·la a Barcelona i decideix importar l'aroma de les cuines del Japó a la Ciutat Condal. Així es converteix en el xef principal i copropietari del Shunka (2001), una taverna típica japonesa en ple cor del Barri Gòtic i del Koy Shunka (2008; premiat amb una Estrella Michelin l'any 2012), la versió sofisticada i gurmet de Shunka. Amb aquestes credencials Hideki Matsuhisa arriba a Sport Hotel Hermitage & Spa amb una proposta original, però plena de la millor tradició de la cuina japonesa.

El menú gastronòmic dissenyat pel Koy Hermitage combina majestuosament la tradició i les tècniques culinàries del japó amb productes frescos, de màxima qualitat i amb matèria primera de proximitat.
Des de Sport Hotels Resort & Spa convidem a tots els nostres hostes i visitants a descobrir un tros del Japó a les muntanyes d'Andorra: Koy Hermitage.