Restaurant Arrels

Restaurant tradicional català que convida a ampliar l'experiència gastronòmica i delectar-se amb els sabors de temporada.

Li proposem gaudir de la "Coca de full amb foie gras, poma caramel·litzada i una petita amanida" o la "Truita oberta d’ous amb pa, tomàquet i pernil ibèric “Joselito”".

Entre els plats principals cal destacar el "Filet de vedella amb foie gras i fruits secs".

Un restaurant que reuneix tradició, elegància i perfecta simbiosi de sabors. Obert únicament durant la temporada d’hivern.

Per accedir als nostres restaurants es requereix una vestimenta formal.

Horari temporada d'hivern 2017-2018:

  • Obert cada dia
  • Esmorzar: des de les 07.30 i fins a les 11.00 hores.
  • Sopar: des de les 19.30 i fins a les 23.00 hores.
  • Últim dia de servei de la temporada d'hivern: 31.03.18

Per informació i reserves:

Més informació: Carta Arrels.