Esquí / Snowboard

Des del nostre resort li oferim la possibilitat de realitzar classes d’esquí o snowboard per iniciar-vos al món de la neu amb monitors especialitzats. Independentment del seu nivell d’esquí podrà escollir entre diferents tipus de classes segons les vostres necessitats:

  • Classes particulars: Podrà realitzar classes individuals amb un monitor de l’Escola d’Esquí de Grandvalira. Classes aptes per a tots els nivells.
  • Classes col·lectives: Classes amb grup del mateix nivell (fins a 12 persones) perfectes per millorar la vostra tècnica.
  • Top Class Grandvalira: Servei d’aprenentatge personalitzat per a tots els nivells d’esquí amb un monitor expert. De 4 a 8 hores ininterrompudes (a escollir) podrà beneficiar a més de serveis exclusius com vídeo correccions, accés a la Sala VIP i provar material d’alta gamma. Recollida directament a l’hotel.
  • Jardí de neu/Escola: Els nens també disposen d’una zona especialment dissenyada per a ells, on podran gaudir de la neu amb altres nens de la mateixa edat. Realitzaran les seves primeres baixades de manera lúdica i divertida sempre sota la supervisió d’un monitor.

Per a més informació o per reservar, feu clic aquí