Golf

Quan arriba la primavera i fins al mes de setembre, Sport Hotels Resort i Spa es transforma en un luxós Resort de Golf i Spa, on els aficionats al golf podran gaudir tant del privilegi d'allotjar-se en hotels de 4 i 5 estrelles a peu del camp de golf, com d'una sèrie de serveis especialment dissenyats per facilitar la pràctica d'aquest esport.

Camp de golf "Golf Soldeu"

El nostre complex turístic esta situat al peu del "Golf Soldeu". Es tracta del camp de golf de 9 forats més alt d'Europa (2.250mt). Al green s'accedeix fàcilment des del telecabina que surt sota dels hotels. Un lloc ideal per practicar el golf, tant per aficionats com debutants.

>> Més detalls camp Golf Soldeu

Packs d'allotjament i beneficis per a clients

A més, disposem de paquets d'allotjament especialment dissenyats per estades destinades a jugar golf així com d'una sèrie de beneficis per als nostres clients relacionats amb la pràctica d'aquest esport (descomptes d'allotjament, green fee il·limitat, classes d'iniciació al golf per als més petits, etc.). Consulteu tots els packs i seleccioneu el que millor s'adapta a les seves necessitats. Possibilitat d'allotjament a Sport Hotel Hermitage & Spa 5 * i també a Sport Hotel Village 4 *.