Vostè es troba a: Home > Spa

Spa

Sport Wellness Mountain Spa és una autèntica illa de relaxament i benestar. Un centre d'spa d'alta muntanya, on es concentren les essències dels cims pirinencs, dels seus boscos, els seus minerals i les seves aigües cristallines, a 1.850 metres d'altitud.

5.000 m2, distribuïts en cinc plantes exquisidament decorades, on es troben les instal·lacions d'spa més modernes d'Europa i també, és clar, d'Andorra. Els seus esplèndids espais interiors són tot un espectacle, però sobretot és una experiència única gaudir de les infinites sensacions de benestar que aquí s'hi concentren.

Consulta els horaris de l'spa amb la recepció de l'hotel.

Les diverses plantes estan organitzades de manera temàtica: salut i bellesa, relaxament amb hidroteràpia, purificació i tonificació per calors humit i sec, i finalment la zona d'spa i circuit d'aigües, que compta amb diferents piscines amb temperatures diferents, un camí de còdols i un gran llac amb sortidors d'hidroteràpia, massatge subaquàtic i accés directe a 2 piscines exteriors d'hidroteràpia.

A l'Sport Wellness Mountain Spa vostè pot rebre, a més a més, un ampli ventall d'atencions específiques: de bellesa, relaxants, estimulants, sensorials... o bé pot demanar gaudir d'aquests tractaments a la seva habitació.

Les instal·lacions d'Sport Wellness Mountain Spa són d'ús exclusiu per a majors de 13 anys. Sport Wellness Mountain Spa podrà sol·licitar la documentació corresponent en cas que el cregui convenient. Per accedir a l'spa és necessari l'ús de xancles i banyador. Xancles a la venda: 7€