Vostè es troba a: Home > Disponibilitats & Reserves

Disponibilitats & Reserves

Pot realitzar la seva reserva en Sport Hotel Hermitage & Spa utilitzant qualsevol dels següents canals:

Reserves En línia:

Utilitzi el "motor de reserves" que trobarà a peu de la imatge central en totes les pàgines de la nostra web si desitja realitzar una reserva "en línia".

Les reserves en línia queden confirmades en el moment. El motor de reserves li assegura disponibilitat per a les dates sol·licitades i en cas de no haver-hi disponibilitat veurà un missatge en pantalla que així ho indiqui i podrà variar les dates o condicions de la seva reserva.

Procés de reserves en línia:

El procés de reserves en línia consta de tres senzills passos:

  • 1r pas: Selecció d'hotel i dates.
  • 2n pas: Selecció d'habitació, descomptes i suplements.
  • 3er pas: Dades de client i targeta de crèdit.

Empleni les seves dades de client, imprescindibles perquè puguem contactar amb vostè en cas que fos necessari.

Empleni també les dades relatives a la seva "targeta de crèdit" i faci clic en el botó "Finalitzar Reserva".

Automàticament s'emetrà la confirmació de la seva reserva amb un número de localitzador que serà enviat a l'email que ens ha proporcionat en les dades de client.


IMPORTANT:

  • Pagaments: Les reserves realitzades de manera en línia, requereixen la garantia d'un número de targeta de crèdit (Visa o Mastercard). En el moment de la reserva NO es realitza cap càrrec a la seva targeta a excepció de les tarifes No Reemborsables. Aquesta targeta és simplement una garantia per a procedir al càrrec en ella en cas de cancel·lació de la seva reserva i sempre en funció de la política de cancel·lacions que podrà veure i acceptar durant el procés de reserva.
  • Excepcions: Eventualment algunes promocions o dates especials requereixen prepagament (d'un dipòsit determinat o del 100% del total de la reserva). Això se li indicarà durant el procés de la reserva i abans de conducta al pagament.
  • Nens de 0 a 5 anys (sense càrrec addicional): Indiqui el nombre total de nens d'aquestes edats que s'allotjaran amb vostès, durant el procés de reserva, perquè puguem assignar-los l'habitació correcta segons el nombre total de persones. En cas necessari, pot sol·licitar un bressol, confirmació subjecta a disponibilitat.
  • Sport Wellness Mountain Spa: Recordem a tots els nostres clients que les instal·lacions del spa són d'ús exclusiu per a majors de 13 anys. És obligatori l'ús de vestit de bany i xancletes.
  • Mascotes: En Sport Hotels Resort & Spa les mascotes NO són admeses, en cap concepte (en cap dels hotels).

Reserves per Telèfon o e-mail:

Pot realitzar la seva reserva per telèfon o email contactant directament amb el nostre departament de reserves:

Tel. (+376) 870 550 | e-mail: reserves@sporthotels.ad
Horari: De dilluns a diumenge de 10.00 a 17.00

Recepció 24 hores: +376 870 500