Vostè es troba a: Home > Disponibilitats & Reserves

Disponibilitats & Reserves

Pot realitzar la seva reserva a Sport Hotel Hermitage & Spa 5* utilitzant qualsevol dels següents canals:

Reserves Online:
Utilitzeu el "motor de reserves" que trobarà a peu de la imatge central a totes les pàgines de la nostra web per fer una reserva "online".

Les reserves online queden confirmades al moment. El motor de reserves li assegura disponibilitat per a les dates sol·licitades i en cas de no haver-hi disponibilitat veurà un missatge a la pantalla que així ho indiqui i podrà variar les dates o condicions de la reserva.

Procés de reserves online:
El procés de reserves online consta de tres senzills passos:

  • 1er pas: Selecció d'hotel i dates.
  • 2n pas: Selecció d'habitació, descomptes i suplements.
  • 3r pas: Dades de client i targeta de crèdit.

Ompli les seves dades de client, imprescindibles perquè puguem contactar amb vostè en cas que fos necessari.

Ompli també les dades relatives a la seva "targeta de crèdit" i feu clic al botó "Finalitzar Reserva".

Automàticament s'emetrà la confirmació de la seva reserva amb un número de localitzador que serà enviat al correu electrònic que ens ha proporcionat a les dades de client.

IMPORTANT: 

  • Pagament: Les reserves realitzades de forma online, requereixen la garantia d'un número de targeta visa o semblant (Mastercard, American Express, etc.).  Al moment de la reserva NO es realitza cap càrrec a la targeta (excepte en les tarifes no reembolsables). Aquesta targeta és simplement una garantia per procedir al càrrec en cas de cancel·lació de la seva reserva i sempre en funció de la política de cancel·lacions que podrà veure i acceptar durant el procés de reserva.
  • Excepcions: Eventualment algunes promocions o dates especials requereixen prepagament (d'un dipòsit determinat o del 100% del total de la reserva). Això s'indicarà durant el procés de la reserva
  • Nens de 0 a 5 anys (inclosos): Indiqueu el nombre total de nens d'aquestes edats que s'allotjaran amb vostès a l'apartat "Observacions" del 3r pas del procés de reserves perquè puguem assignar l'habitació correcta a la seva ocupació real. Li recordem que aquests nens són gratuïts en allotjament amb les mateixes condicions de reserva que els seus acompanyants adults.
  • Sport Wellness Mountain Spa: Recordem a tots els nostres clients que les instal·lacions de l'spa són d'ús exclusiu per a majors de 13 anys (entre 13 i 18 anys hauran d’anar sempre acompanyats per un adult). Per accedir a l'spa és obligatori l'ús de xancles i banyador. Xancles a la venda.
  • Mascotes: A Sport Hotels Resort & Spa les mascotes NO són admeses, sota cap concepte (en cap dels nostres hotels).

Reserves per telèfon o correu electrònic:
Pot realitzar la seva reserva per telèfon o correu electrònic contactant directament amb el nostre departament de reserves:

Horari:

  • De dilluns a dissabte: de 10.00 a 16.00

Recepció Sport Hotel Hermitage & Spa (Atenció: 24 h):
Pot contactar directament amb la recepció de Sport Hotel Hermitage al número de telèfon (00376) 870 533