Gastronomia

Sis restaurants i una renovada oferta gastronòmica de la mà de dos xefs amb una estrella Michelin.

Sport Hotel Hermitage & Spa sempre ha cercat ampliar les seves experiències i passió per la bona gastronomia. Durant la temporada d’hivern, en qualsevol dels nostres sis restaurants podrà gaudir de sabors excel·lents, fruit de la creativitat i experiència de dos grans xefs, cadascun dels quals té una estrella Michelin: Nandu Jubany i Hideki Matsuhisa.

Plats únics de cuidades coccions i elaborats amb productes frescos de temporada. Tot això en un agradable ambient i amb un servei acord a l'excel·lent qualitat de l'oferta culinària.


Els Restaurants

Sis restaurants amb diferents estils de cuina i sempre dirigits pels nostres tres grans xefs i els seus equips:

  • Restaurant Origen: Cuina gastronòmica d'alt nivell.
  • Restaurant Arrels: Excel·lent cuina tradicional catalana.
  • Koy Hermitage: Alta cuina japonesa. (Únicament temporada d’hivern).
  • Glassbar 1.850: Cuina contemporània, amanides, snacks.
  • Restaurant Sol i Neu Club Hermitage: Cuina tradicional de muntanya disponible a l’hivern i a l’estiu.
  • Sol i Neu Pizzeria, una àmplia terrassa ideal per gaudir de les magnífiques vistes a les pistes d’esquí amb musica en directe i una carta de pizzes i menjar ràpid d’alta qualitat.
  • The Villager Tapas & Wine: Cuina informal de gran qualitat (vins i tapes d'autor). (Únicament temporada d’hivern).
  • La Tofana: cuina italiana feta a casa amb show-cooking. (Únicament temporada d'hivern)