Nandu Jubany

Nandu Jubany arriba a les cuines de Sport Hotels Resort & Spa amb les millors credencials. Nascut entre fogons a Catalunya, el seu treball es va marcar a foc per l'aprenentatge i l'experiència compartida a les cuines de Juan Mari Arzak, Martín Berasategui, Fausto Tierra i Carles Gaig, entre molts altres.

Amb els anys i el camí recorregut, Nandu Jubany es proposa el desafiament de portar endavant un restaurant gastronòmic. L'any 1995 obre, amb la seva dona, Anna Orte, el restaurant Can Jubany situat en una acollidora masia tradicional convertida en un espai per descobrir i gaudir d'un nou concepte gustatiu i culinari.

El temps va premiar la creativitat i professionalitat, només tres anys després d'obrir, el 1998, el restaurant i el seu xef van rebre l'estrella Michelin.

La proposta gastronòmica de Nandu Jubany enamora dia a dia. Cerca i troba l'equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una moderna i brillant.

Sota la batuta del xef, els productes de la terra passen del bosc i l'hort al plat, amb receptes reinventades que cuiden fins al més petit detall. I sempre amb productes de proximitat i de temporada.

Durant tot l’any, us convidem a delectar-vos i gaudir de la proposta gastronòmica que arriba als nostres restaurants, de la mà de Nandu Jubany i el seu gran equip.